Výroba

Z vlastních surovin denně vyrábíme uzenářské a vařené výrobky dle tradičních receptur.

 

Pánev na škvaření sádla a křupavých škvarečků

 

Dvouplášťový kotel a plynový sporák na výrobu jitrnic, jelit, tlačenky, paštiky, polévek a dalších vařených výrobků.

 

Sádlo na škvaření je ručně krájené. Z vlastních škvarků vyrábíme škvarkovou pomazánku nebo škvarečky v sádle.

 

Něco pro labužníky - kořeněné škvarky.

 

Ručně špejlujeme jitrnice a jelítka.

 

Dílo na tlačenku připravujeme ručně.

 

Dle domácích receptů vaříme černou zabíjačkovou, bílou ovarovou a dršťkovou polévku.

 

Naše uzenářské výrobky jsou vždy čerstvé.

  •  

 

Uzenářské výrobky vyrábíme v udírně Mauting.